Invitasjon – åpning av ny returordning for mobiltelefoner

Invitasjon – åpning av ny returordning for mobiltelefoner

Mandag 22. september kl. 13.00 – 15.00 har IVAR i samarbeid med Elretur en markering og åpning av en helt ny og sikker returordning for mobiltelefoner. Markeringen og åpningen vil finne sted på IVAR gjenvinningsstasjon Forus.

Dette er et pilotforsøk iverksatt av Elretur der IVAR er første IKS ute i Norge medt tilbud til sine innbyggere om en sikker innsamlingsløsning for mobiltelefoner.  Åpningen vil bli foretatt av varaordfører i Stavanger kommune, Bjørg Tysdal Moe. Av hensyn til matbestilling bervi om påmelding innen torsdag kl. 15.00.  Informer gjerne videre innen din organisasjon og ta med dine kollegaer. Håper vi ses – og husk å ta med din gamle mobiltelefon på mandag!

Bakgrunnen for pilotprosjektet er et forskningsprosjekt Elretur og en rekke samarbeidspartnere er underveis i, «smartere logistikk». Forskningsrådet har støttet prosjektet med over 5,2 millioner kroner, og det sikre tilbudet til forbruker om innlevering av produkter med et minne, er en del av prosjektet. Spørsmål om prosjektet? Kontakt markeds- og informasjonssjef i Elretur, Guro Kjørsvik Husby på 99 500 518 eller guro@elretur.no

Påmelding sendes snarest til IVAR ved Tord Tjelflaat;  tord.tjelflaat@ivar.no.

 

 

NB – husk å ta med din gamle mobil! Vi vet de aller fleste har mer enn 4 liggende derhjemme…